Nytårsdag og Nytårsaften

En af børne mente, at en pige/dame ikke kan ha' skæg. Men Felicia har altså...!

Selleribøf - smagte himmelsk. Krydderet med estragon og karry og paneret.

 

Dronningens tale måtte vi have med. Uanset hvad eksperterne siger, var det en god og nærværende tale! Klar og lige til....

 

Nabobesøget i løbet af dagen... 19 voksne og deres 21 børn...

 

Højre side af bordet - alle pladerne sat i bordet....

Alle søde, men også livlige unger..

Danmarks fremtid - og det skal nok gå godt!!!

 

På vej videre.....

 

... gik rigtig godt. Trods vi i løbet af dagen og aftenen, havde mere end 60 gæster inden for døren, klarede vores dyr det godt. Vores lille A'ida var den der tog det mest fortrydeligt.

Her i Svejrup har man en gammel tradition, hvor børnefamilierne tager en runde til alle naboer der tager imod, for at ønske godt nytår. Godt 20 børn fra 3 år og til 13-14 år samt deres forældre.

Alle blev naturligvis budt inden for til en lille en, og børnene fik al det slik de gad spise og en sodavand! Hvalpene bad vi dem frede. De måtte kigge ind til dem, men ikke gå ind og ikke tage nogen op. Og det blev overholdt.

Vi lavede lækker aftensmad. Selleribøf, grønlangkål - som er en Sønderjysk specialitet og flødekartofler. (Vi er vegetarer - ikke at forglemme!).

Som det kan ses på foto her på siden, var der et par hvalpe, der var lidt urolige under middagen, efter dagen strabadser. Dem tog vi på skødet….

Ved 21’tiden dukkede et par søde naboer op. De blev budt på kaffe og vin, og lidt hundesnak. Ved 22’tiden kom endnu en nabofamilie – to par forældre og deres i alt 5 børn. – Mere vin og øl og sodavand og snak.

Alle gik lidt før midnat. Vi var trætte nok til at gå i seng, men ville lige vente og ønske hinanden godt nytår. Og ikke mindst være sammen med vores mange dyr. Selv om vi bor langt fra byer, er der utroligt meget fyrværkeri, omkring midnat.

Hestene fortrak ned i hjørnet af sandfolden. Kattene farede noget forvirret rundt, og kunne ikke finde ro. De stor hunde tog det rimelig roligt. Akema var såmæn med ude og se til hestene under det værste fyrværkeri. Aiko kunne bestemt ikke lide det, og så bekymret op på os. Vi forsøger at udstråle, at alt er ok. A’ida fulgte Aiko’s eksempel. Var forvirret og noget ulykkelig.

Men de små hvalpe. Dem kunne man overhovedet ikke mærke på, at det buldrede og bragede. De gik ind og ud. Lagde sig ude, selv om vi syntes at de burde komme ind.

Noget over midnat ebber balladen af. Vi fik ro over dyrene. A’ida lagde sig unde sengen, hvilket hun ikke plejer. Hvalpene var faldet til ro - mætte og trætte. Kattene var inde, og vi kunn gå til ro.

Kl 5.20 var det op og gi'  hvalpene mad. Nusse de små - og tog et par times søvn yderligere.

Aiko lå i solen i løbet af dagen - i en af pauserne melelm besøg

Søde og dygtige Akema, klarede dagen så flot

Aiko og A'ida skal lige vise sig