Så spises der.......halen stritter, når der er gang i mælkeriet..

Den 18. nov

Akema er noget beskyttende over for de små. Hun er ikke meget for at Aida og Aiko kommer for tæt på.

Akema har sin "fødekasse" på Søs værelse. Vi har sat et hegn med låge for døren, for at makere over for de andre dyr, at her er grænsen.

Vi oplevede i dag, da en hundeven kom på besøg, at Akema ikke accepterede, at hundevenner overskred hendes grænse. En trøst var, at en gammel nabo, som Akema kende meget godt, kom senere på dagen, og hun måtte meget gerne gå tæt på de små.

Faktisk siger vi nej til at få besøg til de små!! Vi ved at det er bedst at Akema ikke bliver stresset og føler sig presset. På den anden side, har vi en hverdag, som Akema skal være en del af. Så  når vi har gæster, skal de da have lov til at kigge ind til Akema og ungerne. Naturligvis får ingen lov til at tage hvalpene op af kassen.

Den 19. nov

Akema gå oftere fra hvalpene. Men er stadig vagtsom over for Aida, der føler sin noget klemt af sin mor. Vi har en fornemmelse af at Aida ikk rigtig forstår hvorfor hendes mor er så skrap. Dog gik Aida frejdigt ind til Akema i morges, mens Akema med alle ungerne. Søs og jeg dæmpede fustrationerne på bedste hundemaner, med smasken og med at slikke os om munden. Og det gik rigtigt godt. Nu til aften er Aida - fortsat - usikker. Faktisk vil hun helst ikke ind. Vi er nød til at gå ud og gi' hende snor på, for at  hende ind.