Nyt legetøj i børnehaven

Foto øverst:  besøg fra Sønderborg / nederst: besøg fra Asnæs

VIGTIGT: Vi har næsten hver dag alle hvalpene oppe på et bord, hvor vi "tjekker" dem. Vi berører dem over alt! Ser øjne og ser tænder. Tjækker poter og børster hvalpen! For det første, for at vænne dem til at blive berørt, og at det er ok at se tænder og andet!, - om de vil det

eller ej. Dernæst, hvis de skal udstilles, skal en dommer kunne berøre dem og se tænder uden at hvalpen/hunden trækker sig! Derudeover, kan det nok ikke undgås, at dyrlægen skal konsultereset eller andet tidspunkt. Og så skal det være hundrede procent sikret at kunne håndtere hunden.! SÅ TRÆN dem! Helst dagligt, i den første tid! Og bliv ved med det livet igennem. Det er både godt for hunden og for mennesket. Det er en skøn og god følelse at have en nær kontakt.

OG! Det er en god ide, at børnene er med til danne vigtige øvelse. MEN så skal det foregå nede!! ET barn må ikke have ansvar for, at have en hvalpen oppe på et bord! (DEN MÅ IKKE FALDE NED!)

At have hvalpen på gulvet, gør det noget mere besværligt, men også mere sikkert! HA' en godbid i hånden, og hav hele tiden en hånd under hunden, så du har et sikkert tjek hvor hunden er!! Lad dig ikke aflede, så du "taber" hunden!

Det skal gerne opleves hyggeligt for to-ben såvel som for fire-ben! Daglig gentagelse gi'r øvelse...