Den 22. og 23. og 25. og 26. og 27. november

de små udviser stor iver når "mælkebaren" er åben

det sker, at Akema sider op når de små skal spise

Man kommer da til at holde af de små hvalpe!!

den 22. 11.

Så er familien samlet igen! Efter nogle hyggelige dage i hovedstaden, er jeg vendt hjem til Søs og alle vores kære dyr! Naturligvis var der den store gensynsglæde! Selv Akema var med til togstationen for at hente mig!

Hjemme var det første jeg ville se til, alle de små. De er jo vokset meget på bare de 5 dage jeg har været væk. De vejer omkring ET KG. Det varer ikke mange dage førend de få øjne, og de er oppe på alle fire. Lige nu tøffer de afsted på maven!

Den 24. 11.

De små er efterhånden store! Ca 1200 gram! Akema er meget uden for hvalpekassen. Om natten giver hun de små mad, og lægger sig derefter uden for kassen. I løbet af dagen, er Akema en hel del ude sammen med Aiko og Aida.

Akema spiser og spiser. Når Aida og aiko får 400 gr mad - får Akema mindst det tre-dobbelte.

Aiko ligger ofte uden for værelset hvor vi har hvalpekassen. Aida kigger forsigtigt og nysgerrigt ind i værelset. Selv om vi inviterer hende inden for skal hun ikke nyde noget.

Et par gange, har vi båret en hvalp ud som Aida kan snuse til. Aida snuser meget forsigtigt med små-logrende hale.

Den 25. 11.

-  tre havlpe har fået øjne!!!

 - og de vejer mellem 1200 - og godt 1300 gram

Den 26. 11.

Vi har måttet sætte højere kanter på hvalpekassen. Det er nu sket et par gange, at en hvalp har møvet sig ud af kassen. I den situation piver hvalpen hjælpeløs, og Akema står og ser ulykkelig ud, uden at hun gør noget - til vi får hjulpet hvalpen tilbage i kassen.

Den 28. 11.

- nu er de oppe på alle fire!!!

Flere hvalpe har fået øjne!!! Og helt angiveligt, vil alle have øjne i løbet af dagen! NU er de oppe på alle fire. Det ser morsomt ud når de stavre usikket af sted.

Indtil videre er de små blot i havlpekassen. Men det varer ikke længe, førend de skal i "børnehaven"! Børnehaven er vores bryggers! Et stort rum med dierkte adgang fra vores centrale rum - gang og entre - og nærmest alrum og køkken. Fra børnehaven har vi mulighed for ar give de små mulighed for at ud i haven gennem kattelemmen!

Vores erfaring fra A- og B-kuldet er at, det er meget populært! Det største "problem" er, at få de små ind igen! Fordi de elsker at være ude!

de små er gode til at finde frem......

Akema udviser stor tålmodigehed