Den 5. og 6. januar 2014

Vores Norske Skovkat og A'ida leger med hvalpene (her over og til højre)

Så nærmer vi af overleveringsdagen. For mange en glædes dag! For os noget skræmmende! Hvalpene er kommet helt ind under huden. De er rørende og søde! Overhovedet er det en utrolig homogen gruppe. Ingen er dominerende eller der er ikke en enkelt der er den lille der skal kanøfles.

De ændre hele tiden farve, syntes vi. Trods vi ser dem hele tiden, kan vi med mellemrum, pludselig gøre hinanden opmærksomhed på, at nu har en da ændret nuance.... Så hvilken farve de ende med, vil vi fortsat ikke kunne afgøre.

Når man se foto af hunde der er vokset op, er det nogen gange forbavsende, så stor ændring de gennemgår. Se for eksempel Darwin - hvalpenes far!

Så det bliver spændene, på sigt, at følge "vores" hvalpe! Til sommer vil vi lave et hvalpetræf, her i haven. Sidste år gjorde vi det med A-kuldet - med stor succes! Se foto fra "Hvalpetræf".

Euraserklub - Danmark afholder Eurasier-Træf et eller andet sted i Danmark. Det er utroligt hyggeligt! Og bestemt værd at bruge tid på! Man får mulighed for at være sammen med søde mennesker, der er lige så tossede med deres hunde som en selv!!

Vores hvalpe er bestemt vænnet til at være sammen med andre dyr. Første og ikke mindst, er A'ida helt fantastisk til at lege med dem, og de små elsker hende. Desuden er vores katte engleblide. Specielt den langhåret norske skovkat, bevæger sig mellem hvalpene som intet rører ham! OG, det er der heller ikke noget der gør - rører ham!! Vores "lille" Findus er lige så selvsikker og elskelig! Han lade de små sutte og bide!

NYT: Vi er selv helt vilde med de små! Det kan vi nok ikke lægge skjul på!

De fik mad sidste gang hen mod midnat. Og til morgen sov de til lidt over 6. De havde tisse forbavsende lidt og kun på og omkring skobakken og aviserne!!

De er jublende når de høre og ser mig!! - Og som man bør!! - lukkede jeg dem ud af kattelemmen og låste den så jeg kunne gøre rent og lægge nye aviser i fred og ro. Men det skal gå stærkt, for det vare ikke længe førend de vil ind og ha' noget at spise.

Jeg lukkede dem ind, og skyndte mig at gøre deres morgenmad klar. Morgenmaden er fra dåsen med lidt OPBLØDT gullerod. Jeg bliver ved dem mens de spiser. Sikre at alle er med ved måltidet, og gi'r dem mad med hånden fra skålene - hvilket de syntes er interessant! De vil alle spise af min hånd!

Kattelammen står åben mens de spiser, så de har mulighed for at gå ud og besørge når de vil. Til morgen silede regnen ned, så de kom hurtigt ind igen, og nogle få besørgede inde - PÅ AVISEN!

Da de havde spis lige ved 1/4 dåse pr snude, var de mætte, men der skulle ske noget. A'ida er altid parrat til at lege med nogle stykker. Så jeg tog tre-fire hvalpe ind i gangarialet og lod A'ida være lege-tante! Og de elsker hende! Det er super rørende at se dem tumle rundt. Jeg byttede lidt ud mellem hvalpene hen ad vejen.

Da alle var er tilbage i "børnehaven" og det fortsat silede ned ude, lavede jeg nogle gullerods stave, som jeg gav hvalpene. Det var utroligt populært! Alle lagde sig med et "gullerods-ben" og var stille og salige!!