Euresieren er en særlig, kærlig og fantastisk hund

Fra den 12. nov

Akemas gode "gamle seng" er fundet frem

Akema føder B-kuldet

Den 12. november

Akema var noget urolig og halsede natten mellem den 11. og 12. november.

Som sidste gang Akema fødte, valgte hun at føde i Tonni's dobbeltseng. Ved halv 4'tiden om natten/ (nogen vil kalde det morgenen) var det tydeligt, at det var snart.

Søs blev vækket, og der blev sat jordmoder-kaffe over. Akema ømmede sig og gav sig en del... kl 4.30 gik fostervandet, og ikke længe efter gav Akema et hyl fra sig, og fødslen var i gang - midt i dobbeltsengen!

Den første var en stor rød / og hvad vi i første omgang notererede  som en pige / viste sig ved senere eftertjek, at være en dreng 340 gr.

Kl 4.52 endnu en hvalp. En pige 335 gr. Kl 5.05 endnu en pige 340 gr. Kl 6.07 en dreng 355 gr. Kl 6.32 en dreng. 7.06 endnu en dreng og kl 7.22 en dreng og kl 8.30 en pige, som viste sig at være den sidste... Som perler på en snor. En enkelt sort "perle" og resten angiveligt RØDE!!

Angiveligt, fordi erfaringen fra sidst viste os, at farven kan skift en hel del. Men vores tilfredshed er uendelig! Alle er store - ser super sunde ud. Alle gik straks til patterne!

Sengen blev til noget af et laseret! Vi skiftede dyner og sengetøj nogle gange. Og nu til aften ser alt fint ud. Akema er som forventet samvittighedsfuld! Hun lader os tage hendes hvalpe, flytte dem rundt uden at hun gør vrøvl.

Dyrlægen  har været her kl 15 og scannet Akema, og mener at der blot er en enkelt efterbyrd i hende, som Akema har fået noget for at udstøde.

Akema har lige spist godt. Hun har fået "tigermælk" nogle gange, og har været ude og tisse en enkelt gang! Så alt er som det skal være! Vi er umådelige taknemmelige over at alt gik godt.

 

Fra den 13. nov - her over

Fra den 14. nov

Nu med farvet bånd

13. november

Vi har alle haft en forholdsvis rolig nat! Akema har været ude for at besørge en enkelt gang, men er elles meget samvittighedsfuld. Den sidste efterbyrd er kommet ud. Alle hvalpene tager godt fra.... Alt ser ud til at gå rigtig godt! Deres fødselsvægt lå mellem 313 gr og 363 gr - og det er helt fantastiskt flot!! Så det er en rigtig god begyndelse.

Vaskemaskiner har kørt konstant. Vi vil præve at få vasket Akema bag i - det ser noget snasket ud...

Over middag - har hjvalpene fået farvet bånd på, så vi kan følge den enkelte.

Vi vil gerne have nogle forslag til B-navne. Vi har selv nogle, men kan sagtens bruge nogle flere og bedre. Mail forslag til: tonni@tmart.dk

Den 14. november

En dag og en nat er gået godt!!

I B-kuldet er der mindst 4 røde, men bestemt også en enkelt sort, og angiveligt et par ulvefarvede.

Med valget af Darwin som far til B-kuldet, havde vi et ønske om, at vi fik røde hvalpe. Ikke sådan, at vi havde en ide om at alle hvalpene skulle være røde. Men vi ser den tendens, at der bliver færre røde Eurasiere.... Vi syntes bestemt at andre farver er smukke!! Men den røde Eurasier er nok vores farvorit. Som skrevet et andet sted, er det først senere, at man kan se hvalpenes endelige farve, men.... vi tør godt spå - at der er røde imellem!!!

Til aften, er alle hvalpene vejet, og det er konstateret at alle tager godt på. Vi har givet alle et farvet bånd på, for at sikre at vi kan se forskel, og ved hvem der er hvem.