Se lige....

De små får mælk

De store bl'r børstet

Katten ta'r sig en lur

De små får kys, kys og kys

Skovbørnehaven er etableret

De små blev vejet i dag. Det er efterhånden en uge side. De vejer nu over to kg. De spiser fire gange i døgnet. De spiser lige ved 1.5 kg kød i DØGNET, samtidig med der er blandet grøntsager i kødet, eller om morgenen havregrød i maden.

Faktisk giver vi vores hunde det bedste af det bedste. Et tysk produkt på dåse, som er helt uden tilsætningsstoffer, kogt på dåsen uden konserveringsmidler! Vi får det leveret direkte fra hvor de laver maden og koster mindre end hvad man kan købe hundemad for i Danmak - Bare I ved det :-)

Hundene bliver børstet en gang om ugen. De bliver motioneret dagligt. Som regel/ dvs stort set dagligt/ løber vi med dem 2-7 km.

Dog skal man som hvalpe familie gøre sig helt klart, at en hvalp - til den er godt et år skal motioneres med omtanke. Ellers kan den få svære problemer med knæ og hofter! Derfor har vi en løbevogn - en løbevogn, som vi har bygget om til at en hvalp kan sidde i den. Den har vi brugt flittigt. Mange mennesker har kigget spørgende efter os, når vi er kommet stormende med den lille i "klapvognen". Nogle har dog også spurgt forsigtigt, om den lille ikke kunne løbe selv... Mit standart svar var, at jeg skubbede den den halve vej, og så skiftede vi, og jeg blev så trukket hjem i vognen!

Skovbørnehaven er gjort klar!