Den 17. december

Tanta A'ida har leget - lege'tante - med de små!

De små's far var på besøg i weekenden

og han hoppede ind til de små uden tøven, og uden Akema reagerede.

Det syntes vi er helt fantastisk!!

Den 18. december

Ikke lang tid til juleaften

Vi har haft besøg af flere "hvalpefamilier"

Det er skønt at vise vores søde hvalpe frem. Og hver gang har Akema taget besøget med knusende ro. Men en af børnene der var med i dag, lagde mærke til, at Akema havde halen nede til forskel på Aiko og Aida.

Normalt har Akema altid halen oppe. Men vi har også selv lagt mærke til, at hun så længe hun har haft hvalpe, har hun haft halen meget nede. Hvad signalet præcist betyder man spørge en adfærdspsykolog om. Måske, hun føre et stort ansvar? Eller...???

Den 19. december

Det er fantastisk at opleve de små - hvor meget der sker fra dag til dag. De har alle fundet ud af at bruge kattelemmen.fra tidlig morgen og til vi går i seng, kan de frit være ude eller ind. Endnu har de ikke lagt sig ude. Jeg husker at A-kuldet lagde de små sig i en klump ude, selv om det blæste og var koldt! Det var næsten hjerteskærende, og derfor gik jeg altid ud og hentede dem ind.

Det er nævnt tidligere, at Eurasieren ikke trives med at det er for varmt. Det er vigtigt at de kan lægge sig på et køligt gulv. Vores tre Eurasiere går aldrig op i sofaerne. Ikke fordi de ikke , men de har det bedre på gulvet.samme måde, lægger de sig aldrig i vors senge. Ud over at Akema har født sine hvalpe i min seng, har hun aldrig ligge oppe i sengen. Og igen er det ikke fordi hun ikke må, men hun befinder sig bedre på et køligt gulv.

Om sommeren vil vores hunde ikke med ud og løbe. Vores erfaring er, at når temperaturen sniger sig over 18-19 grader, så er det for varmt til at ville ret meget. Eurasieren søger et skyggefuldt sted. Vores har gravet sig en hule under et lille legehus. Hulen har vi midlertidig spærret, nu hvor det er vådt og snasket. Flere gange har Akema søgt at grave sig uden om afspærringen. Som om hun har søgt et alternativ til sig og sine hvalpe.

Et par gange har Akema inden for den sidste tid, kastet mad op til hvalpene. Vi syntes det er noget ulækket. Og det har begge gange været lige efter vi har givet hvalpene mad. Åbenbart har hun syntes at de skulle have mere at spise.

Tante A'ida er meget nysgerrig på de små

De små er meget pågående

Tante A'ida

Verden er så stor så stor - når man er lille