I går oplevede vi både A'ida og vores kat Findus, lege med hvalpene. Det er rørende at se en stor kattekilling og en lille hundehvalp lege sammen.

A'ida syntes at de små er spændende, men når der er for mange, og de myldre rundt om hende bliver det for meget.

I går oplevede vi både A'ida og vores kat Findus, lege med hvalpene. Det er rørende at se en stor kattekilling og en lille hundehvalp lege sammen.

A'ida syntes at de små er spændende, men når der er for mange, og de myldre rundt om hende bliver det for meget.

Vi oplever at det er en god ide, at sætte sig sammen med hvalpene når de spiser. De syntes at det er helt fint, og lader sig ikke distrahere så nemt.

Vi holder Akema uden for "børnehaven" mens de små spiser, og lader hende først komme ind når de ikke længere spiser. Straks går de til hendes patter. Og det er skønt at hun stadig lader de små dige.

 

Hvalpefamilier

læs her...

 

OG - husk at få fjernet eller tildækket alle ledninger!! Det vi være fatalt hvis en hvalp gnaver i en ledning.

Inden de små skal ud deres respektive familier, har vi haft dem med i bilen.

Trods det, er det vigtigt at når de skal hentes, at man er forberedt. Hvalpen kan ikke være alene! Ud over chafføren, skal ydeligere en voksen være ved hvalpen.

Den kan  blive køresyg, og det er første gang den skal være "alene"! Tag en blød dyne/pude med, den kan putte sig i.

Vores erfaring er, at de små en noget urolige i begyndelsen af køreturen, men falder til ro.

I den første tid efter den lille har skiftet hjem - udsæt den ikke for alt for mange nye indtryk. Og lad den have et sted den har helle/ hvor den ikke må forstyres! Gerne et rum hvor man lader den være i fred og børn ikke må gå ind!

Den 20. 21. december - og blot 3-4 dage til jul

Det er sikkert at de små engle er meget mere vågne end tidligere. De også leger mere med hinalden. Har indbyrdes kampe, og søger os når vi går ind til dem.

De er simpelhen ikke til at stå for.

De kan lide at være uden for, trods vejert er vådt og trist. Specielt lige efter at de har spist, "opfordre" vi dem til at gå ud. Og det gør de meget gerne. Oftest besørger de uden for, og det giver en stor lettelse for at rydde op efter dem inde.

Hvalpene bliver udsat for en hel del. Vi har vores vaskemaskine stående ude i "børnehaven" som kører flittigt! Helt uden de små reagerer. Vi har en radio stående der "kører" nogle timer om  dagen for at de skal vænne sig til lyde. De har en tante og en onkel (A'ida og Aiko) og indtil flere katte omkring sig. ( Siam, Findus, Vilma, Gråmis og den norske skovkat). Så alt i alt - bliver de udsat for lidt af hvert:-)

 

OG - glæd jer - en hund giver liv og glæde i et hvert kærligt hjem!