For se flere foto - klik på billede her over!!

 

 

 

Findus (billede her til højre) har fundet sig et passende sted - for at få fred og ro... i en skuffe i bryggerset.

 

 

 

 

 

De små vejer nu omkring 1800 gr.

Den 5. december/ varsel om orkanen "Bodil"

Nu får også orkaner navn!

Der er nok at se til. Her fra morgenstunden, gjorde jeg klar til at gi' de små et måltid. Akema kom mig i forkøbet. Stående gav hun dem "morgenmad". Men de var alligevel sultne nok til at ville have min mad.

Alt forløb helt efter planen. Jeg fordelte de små rundt om to store tallerkner, og efterhånden viste de tegn på at have fået nok. Akema stod parat til at slikke dem om munden inden de blev sat tilbage i kassen.

MENopstod balladen. Flere af dem hylede. Akema smuttede, og overlod balladen til mig.

Den lille pige med sort bånd, skulle helt klart af med noget, men det så meget svært ud. Jeg trøstede og opmundrede med kærlige og blide strygninger. Men der skete ikke rigtig noget. Jeg måtte ty til hjælp fra moderen. Kaldte Akema ind. Hun kom noget modvilligt, som om det  var min tjans. Jeg satte Akema ind i mit/den lille piges situation. Akema skævede lidt bebrejdende, og noget nedladende på mig. Men jeg insisterede. Det hjalp bare ikke, at Akema slikkede hende, og vi blev forladt med uforrettet sag.

Jeg havde set på YouTube, at en hvalpe ejer sang sine hvalpe i søvn, på forbavsende kort tid. Det så forunderligt ud. Det sceneri dukkede op for mit indre. OG hvorfor ikke??

Jeg lænede mig ind til de små, og istemte flere af de sange jeg endnu kan huske fra "De små synger" Men ligemeget hjalp det. Godt det ikke blev filmet til YouTube!!??

Efterhånden blev de små blev udmattet. De fald omkuld, der blev stille igen.

Lige nu er der en velsignet ro.