Dagen i går, blev til en dag hvor de små var i børnehaven hele dagen. Ved nattetid, da de havde fået natmad, var det senge tid. De blev fulgt tilbage til hvalpekassen.

Nu til morgen, fik de små morgenmaden i børnehaven. Det gik super godt. Det er som om, at de allerede har accepteret at være der. De går glade og oplagte til deres mad, og efterfølgende "skal de af med noget". Så samtidig med jeg rydder af efter de har spist, skal jeg have et stykke papir i den anden hånd, som jeg samler efterladenskaber op med. Som at være pædagogmedhjælper...?!

Akema stod pænt i døren til børnehaven og kigger ind mens de små spiste, for at se om alt gik rigtig til. Så snart de små gav tegn at være færdige med at spise, hoppede hun ind for at spise rester.

Akemas mave er vist nu i orden igen. Hun var på skrap skrump hele dagen i går. Fra hun stort set har fået hvad hun gad spise, fik hun knapt hvad hun plejer at få under normale omstændigheder. (Når hun ikke har hvalpe).

Besøget i går af en familie som har tre børn, gik godt. Akema accepterede dem straks, og de fik lov til at tage hvalp op uden hun på nogen måde reagerede. Det er altid en balance, at moderen og ungerne skal have ro, og de på den anden side skal have kontakt med fremmede. Desuden er alle nye hvalpefamilier super interesseret i at se og rører hundene. Jeg søger at det forgår stille og roligt, og at familierne ikke går ind til hvalpene og jeg tager hvalpene op.... Akema er bare nysgerrig og vimser rundt. En rigtig god oplevelse for alle!

Det overraskende er sket - overraskende for mig - De små har da fået tænder. En af ungerne havde fat i mit bukseben, for lige som at ville sige noget, eller gøre opmærksom på sig selv;-) Og jeg har tænkt tanken, om det ikke var snart de skulle få tænder.

Jeg tog den lille op, og stak en finger inden for i munden - og misanden - en perlerække af tænder!

Den 8. december/ I børnehaven