1. decmber

er vi gået ind i julemåneden! Det er blevet mørkt og koldt. Her i huset er der travlhed med at planlægge næste skridt for hvalpene. Akema er mere væk fra de små - end hun er ved dem. Her i nat har hun vækket os en masse gange. Mest - eller rettere - udelukkende - for at få noget at spise! Hvis vi ikke reagerer på Akemas krav, stak hun hovedet ned til hvalpene. Og så kan det nok være der bliver et hylen og skrigen!

Akema spiser meget! Og det skal hun også! I nat fik hun hvad der svarer til et normalt måltid: 4-500 gr af den gode tyske dåsemad vi bruger! Nu til morgen har hun fået fire

Klik på pile for at se flere foto.

Vi har forhøjet kanterne på hvalpekasse. Det er sket et par gange, at en hvalp har møvet sig ud over kanten, og ligger så der og hyler på hjælp.... Og Akema kigger bare bedende på os....

Rundtenom'er rugbrød med leverpostej, samt næsten dobbet af et normalt måltid! OG - alligevel "gider" hun ikke rigtig hvalpene. De får en hurtig tår, og så er det ud af kassen!

De små er nu godt tykke! Så de mangler bestemt ikke noget. Vi forbereder os på at de små skal til at spise selv. Hvalpemaden er fundet frem!

Vi husker det fra A- og B-kuldet, at det er morsomt at se dem spise selv, de første gange. De simpehen, kaster sig over maden. Træder op i maden, og sviner som det er en flok smågrise. (hvis smågrise overhovedet sviner?)