14. januar

Familien Van Vreden hentede Akito i lørdages. Akito er nu omdøbt til Aiko! Så nu har vi hele tre Aikoer

i "familien"

"Heldigvis" var jeg i København i weekenden. Det var bestemt svært for Søs at skulle sige farvel til den "sidste" hvalp. Den ekstra uge havde bestemt knyttet os yderligere til Akito. Han og vores lille A´ida var nærmest uadskillige. Og Akito så noget bekymtet ud, da han skulle af sted med "fremmede" mennesker. Men gud'ske lov, er det et fantastisk sted Akito kommer til. En gård med messer af plads. Og en familie der midstede en Eurasier  der blev  så vidt jeg husker 13 år og absolut ville have en ny Eurasier. Ingen tvivl om at han vil blive elsket.

16. januar

Det er på en aller anden måde igen blevet hverdag. Dog er vi en væsenlig oplevelse i livet rigere. Vores lille Aida er også ved at finde sin rolle. Vi elsker hende  højt. Hun er i det store hele renlig. I det store hele! Et enkelt lille uheld i døgnet, er til at leve med. Hun er med dagligt - i bil og i løbevogn. Og det har hun allerede vænnet sig til.

Vi vil opfordre alle hvalpefamilierne til at "udsætte" jeres lille ny, for mange nye indtryk. Tag den lille med ind til byen. Giv hvalpen  så mange kontakter som  muligt. Lad den gå med og uden snor. Lad den opleve trafik. Overhovedet er det nu, de skal udsættet for mest muligt, for at de ikke bliver bange for fremmed påvirkning.

21. januar

Dagene bliver længere og længere. Det er dog stadig meget koldt, men vi kan allerede glæde os til det kommende forår.

Vores lille A'ida trives godt. Hun er en lille glad hund og er fortsat rimelig renlig. Hun leger meget med Akema og nu også Aiko. Vi har hele tiden talt om, at det blev sjovt når onkel Aiko begyndte at lege med den lille. Og det gør han gerne meget og ofte. Han er fantastisk god til det. Han er fantastisk blid, og kan blive ved i lang tid. Nu tillader han også A'ida at komme tæt på. Det har han elles haft svært ved, fordi han var usikker, men det er ovre.

A'ida er meget forsigtig når der kommer "fremmede". Om det er Eurasierns natur, eller om det er en skræk for at blive hentet - som hendes søskende, kan vi ikke vide. Det er Søs teori det sidste, og jeg mener det er Eurasierns natur, ikke at gå til fremmede. Så træn endelig de små i at møde mange mennesker. Men ikke så de bliver bange for fremmede. Bed folk om at gå ned i knæ, og lad hvalpen tage de sidste skridt frem til en åben hånd. ( Om I så kan få "bedstemor" op i stående stilling igen - må vise sig).

26. januar

Lørdag var vi i København ifm en 60'års fødselsdag.

Om søndagen tog vi til Græsted/Gildeleje i Nordsjælland og besøgte Ole og Connie og Attila. Hold da op et pragtfuld sted. Sikke omgivelser Attila kunne tumle sig på.

Vi blev taget hjerteligt imod på alle måder. Gik en tur på den fantastiske natur grund. Hundene tumlede rundt og legede samt gik på opdagelse. Vi fik en kop kaffe. Fik talt op at være en hundefamilie og hvad det bibringer at lutter glæder! Inden vi drog mod det søndejyske.

Se billeder fra Græsted under hvalpe foto.

9. februar

A'ida har været på hendes første udstilling i Fredericia. Hun blev bedste BABY, og fik "særdeles lovende" kom videre i  "den store ring" om at blive udstillingens bedste. men....

Hun var den bedste, -  men vandt urtfærdigvis ikke:-)