17. juli - I dag er hvalpene en uge. De tager fint på. Vejer nu mere end det dobbelte af deres fødselsvægt! Dagligt tager de til sammen, mere end et halvt kg på! Imponerende at Carmen kan producere så megen energi. MEN hun spiser også fire gange mere end de andre af vores voksne hunde.

 

Skriv en tekst her

18. juli - Det vare jo ikke længe førend hvalpene får øjne. Nu bevæger de sig rundt for at komme til Carmen! Det er om at komme til de gode patter først! Carmen tager sig fri - i længere tid af gangen, og ligger med vores andre hunde. Akema har et par gange "fået lov" til at kigge ind til havlpene. - Uden at Carmen reagerer!

De er da ik' til at stå for...?!

Hvalpene ligger gerne i små-klynger
 

De er så småt ved at ændre farve - uden vi endnu kan si' hvem der bliver hvilken farve

19. juli Hvalpene har det godt! Om bare nogle få dage har de fået øjne, og så gå der ydeligere et par dage inden de kan se. De stavre rundt i fødekassen på må og få. Oftest når de fornemmer at Carmen er i nærheden. Utroligt at der går så stærkt. Det er blot 10 dage siden at de blev født.

Da vi vejede hvalpene i dag, kunne vi konstatere at de har taget knapt så meget på, som de tidligere dage! Angiveligt fordi Carmen er mere væk fra dem end tidligere.

21. juli her under. De sidste dag har vi haft besøg af barn/børn og barnebarn. Ud over at det er hyggeligt. Giver det selvsagt noget mere uro i huset. Men Carmen har taget det med ophøjet ro. Hun har naturligvis sin kasse/værelse - hvor også Søs sover, og hvor Carmen har sit domæne! Dog har hun/Carmen giver søster Aida lov til at kigge ind til hvalpene!

Carmen er mere og mere væk fra hvalpene. Men det finder vi er helt naturligt. Og vi udlader at blande os. Selv om hvalpene til tider lyder noget utilfredse. :-D

Hvalpene vokser fint! Det er tydeligt at de trives alle sammen! Nu venter vi bare på at de får øjne.

 

23. juli - Vi venter fortsat på, at de små får øjne. Et par gange mener jeg at have set et glimt af et øje. Når Carmen nærmer sig kassen bliver der uro i flokken. Og de små stavre usikkert rundt på "må og få". Det ser nuttet ud.