Det første skridt mod at få en af disse ganske særlige hunde, er at blive skrevet op til en hvalp. Derefter aftaler vi et møde, hvor du eller I besøger os. 


Det er vigtigt og meget vigtigt for os, at kommende hvalpekøbere har sat sig ind i, hvad det indebærer at have hund - at hvalpens nye familie er sikker på både at have tiden og lysten (mange år frem i tiden) til at få sådan et nyt firbenet familiemedlem. Det er selvfølgelig også absolut væsentligt, at hvalpens nye familie har sat sig ind i eurasierens egenart, så I har en fornemmelse af, hvad eurasieren er for én.

I er selvfølgelig altid velkomne til at ringe og spørge :o)

Hvis I har jobs, der gør, at hunden skal være alene hjemme mere end 6-7 timer dagligt, vil det nok være en god idé enten at få en kat i stedet for - eller at finde en fast hundelufter.


I skal have gjort jer overvejelser, om I ønsker jer en hunhund eller en hanhund.

Vi rådgiver gerne om dette. Hunhundene er generelt blidere og lettere at opdrage. Til gengæld er deres humør svingende i forbindelse med løbetid. Hanhundene har et stabilt humør, men kræver oftest noget mere mht. opdragelse. Sagt sådan generaliserende er hunhundene nemmere og hanhundene sjovere :-)

Når I får jeres hvalp med hjem, er det (igen igen :o)) vigtigt, at I har mindst 14 dage fri, så hvalpen kan lære jer og sit nye hjem at kende og siden vænnes til at være alene hjemme.

Husk, at hun eller han er vant til at være i en flok - at hunden er et flokdyr, der har det bedst, hvis den har andre, mennesker og/eller dyr, omkring sig. Derfor er en langsom tilvænning til at være alene nødvendig.

De første dage i det nye hjem, skal hvalpen ikke udsættes for en masse gæster, men have ro til at lære jer og sit nye hjem at kende.
I får et hvalpetæppe med hjem, der dufter af mor :o) Derudover får I:

Stamtavle fra Dansk Kenneklub
hvalpen har fået ormekur og første vaccinationer

Internationalt hundepas
Chip - selvfølgelig
Sele og line
Hvalpetæppe
Et stykke legetøj

Premium kvalitet dåse mad uden "gift"  0g tilsætningsstoffer. Til ca 2mdr

Da vi går ind for at ernære hunden med rigtig mad.

- samt vores telefonnumre, så I kan ringe, hvis der er spørgsmål, eller I "bare" har lyst til en snak.

Vi vil meget gerne følge hvalpene efter, at de er flyttet hjemmefra og bliver altid glade for ord og/eller billeder, som gerne lægges på hjemmesiden, så alle kan følge sin hvalps søskende.

En gang om året holder vi hvalpetræf for alle vores små og store hvalpe.

Hvalpene er chippede, helbredstjekkede, vaccinerede og har fået to ormekure, når I henter dem.

Bemærk: Vi har et ønske om, at vores hvalpe bliver tjekket for HD, AD og Patella når de er omkring 18 måneder gamle og inden de er to år.
Det koster ca 1500 kr.

Det er MEGET vigtigt for racens sundhed, at få tjekket så mange hvalpe/hunde som muligt - og vores valg af sunde avlshunde har kun været muligt, fordi andre har gjort sig den ulejlighed (også økonomisk) at få deres hund tjekket.

Eurasieren er en sund race - men KUN fordi eurasierejere og opdrættere viser ansvarlighed og får deres hund(e) sundhedstjekket.

VI er ikke forpligtet til salg af hvalp, før købsaftalen er underskrevet. Ifald særlige forhold gør sig gældende, og vi ikke ønsker at sælge hvalpen, tilbagebetaler vi depositum.