Carmen har haft mange besøg - og taget det i stiv arm

Vi har gjort klar til at hvalpene kan komme ud i "udflytter børnehaven".

 

 

2. august

I går var en begivenhedsrig dag! "Udflytter Vuggestuen" blev taget i bessidelse. - Fødekasse er nu i bryggerset hvor hvalpene har god plads i en tid frem over. Først om en uge, vil vi give dem adgang til haven. Før er de ikke robuste nok til at kunne tåle bakterier ude - er det råd vi har fået.

Tante Aida udviste en besynderlig adfærd i går. Hun havde være noget urolig i løbet af natten! Hun ville flere gange ind til Søs og hvalpene. Om morgenen var hun meget obs på hvalpene. Hun ville nusse og slikke de små! Og Carmen gav Aida lov til at være med.

Op af formiddagen, var Aida noget urolig. Og på et tidspunkt havde hun skum om munden. Vi havde netop fået familien ind af døren. Men min bekymring var stor. Hvad pokker ku' det være?

Søs gik på nettet,  og vi fik en sandsynlig forklaring. Det var ophidselse over de små. Tydeligvis var hun meget interesseret i hvalpene. Men helt tydeligt positivt!

5. uge næste side

Forklaring og billeder følger :-)

Besøg af barnebarn og niecer fra København -

Og Aida går højt op i tante rollen -

hun er fantastisk elskelig

 

31. juli Hvalpene spiser nu fast føde - med gedemælk. De sutter det i sig. Det er et herligt syn, og de tager betydeligt mere på - kan vi se fra før de fik fast føde- De vejer alle godt og vel et kg!

 

 

5. aug. Trods mange gøremål, skal vores Carmen, Aiko, Aida og Akema på bordet og børstes. De små spiser gerne og næsten "pænt".... De har allerede været i mange hænder. Og det er et nemt og roligt kuld - endnu! :-) Det har været for vådt - til at de har kunnet komme i ude-børnehaven! - men den er klar! - De små vejer ca 2 kg! :-)

Aida går fortsat højt op i sin "tanterolle". Det er både kært - men osse en smule anstrengende!

6. aug / Alt går som det skal......