12. november

Vi har truffet vores valg med hensyn til navne. Mange har været i spil. Men desværre skal vi allerede - snart tilmelde hvalpene til Dansk Kennel Klub. Og de kræver at der er navn på hver enkelt. Det er nu muligt, at give hvalpene moderens navn, som første navn. Og det har vi gjort!

I dag er de ældste havlpe 12 dage. Det er første gang vi ser flere af dem være oppe på alle fire ben. Indtil nu har de bare mavet sig frem. Vi gætter også på at de får øjne meget snart.

Men det specielle for dettte kuld er, at de er født over så lang tid - 2 døgn - 3 dage! De to mindste hvalpe, er de to først fødte, henholdsvis den 1. november og den første 2. november (den sidste blev født 3, novembparadisets have". Et par gange er en af de små kommet uden for, velsagtens i et forsøg på at komme er), derfor over 3 dage.

Vi har måttet sætte "sengehest" på "til sin mor.

13. november

Det er snart fra time til time at det sker. Ungerne stavrer afsted, det bedste de har lært. Og det er endnu ikke så meget de har lært. Det er på noget usikre ben, trods det at de har fire af dem. (Et i hvert hjørne).

Vi har valgt navne, som skrevet i går.

Drengene: Akema's Ari / Akema's Aslan / Akema's Attila / Akema's Akito / Akema's Adolfo/ Akema's Aiko/ . Og pigerne: Akema's A'ida / Akema's Angel / Akema's Akiti

Man skal lige huske, at man altid kan kalde sin hund hvad man vil!:-) Feks kalder jeg Søs for tykke! Og Søs kalder mig for et rodehoved. (og Søs er ikke tyk - og jeg kan være et rodehoved - når jeg vil!:-) men det er så tit jeg må!

14. november

De første har fået øjne. Dog går der endnu et par dage inden de kan se.

Akema kan til tider være træt af de små. Ofte sidder vi ved hvalpekassen, for at hun skal gi' sig tid nok, til at de små kan spise færdigt. Der går nok heller ikke mange dage førend vi skal gi' hvalpene noget andet at spise, end det sædvanelige:-)

16. november

Så er stort set alle øjne åbne. De små begynder at skimte noget. De er så super fantastik søde og nuser. Desværre kan jeg ikke finde ud at lægge film over på hjemmesiden. Men gå på Facebook, og søg Tonni Museth. Jeg vil lægge nogle film over der. Det er så rørrende at se de små stavre rundt.

17. November

Nu går det rigtig stærkt. De søde små har virkelig fart på. Vi skal meget snat til at lavet mulighed for at de kan komme uden for hvalpekassen. Akema gi'r dem noget at spise, og så gå hun fra dem. Det hjælper på Akemas tålmodighed, hvis vi bliver siddende ved hvalpekassen, og nusser og roser hende.