Ca et par uger til at de små skal ud i deres kommende hjem!

Vi var alle i bil til strande den 25. august

 

 

 

25. august. De små er snart store. Det går hele tiden stærkt!  I går aftes havde de vild legestue - UDE! Det er som om at de skal af med en masse energi, inden sengetid!

Morgerne er egentlig ret fredelige. Jeg forsøger, at liste ud i køkkenet og forberede deres morgenmad, inde de begynder at tumle rundt! (Pga de ikke skal rende rundt i efterladenskaber!)

Det går som regel rimeligt godt! Trods de oftest når at høre mig inden jeg er parat med maden - selv om jeg er musse stille!

Jeg åbner ud til ude børnehaven samtidig med at

21. august.  Carmen har to gange kastet mad op til de små! Hun hopper ind til dem, og i stedet for at lade dem patte - gylper hun en gang - og hopper ud igen! De små kaster sig derefter over serveringen.

24. august. Vi har udvidet hvalpenes "udflytter-børnehave". De første - vejer nu 4 kg! Flere ører stå op! Vi har holdt Søs fødselsdag! Vi har haft mange besøg! Aida har været et par gange til dyrlæge pga tungen! Det så ikke godt ud, men til morgen - ser det ud som hun er i hurtig bedring! (Men vi har været /er bekymret).

Det er halvstore guldklumper vi har rendende rundt! Det er godt vi ikke skal beholde en hvalp - vi ville have meget svært ved at skulle vælge! :-) - Dermed fortalt - det er et utroligt homogent kuld! Det er usædvanlig rolige og tillidtfulde! Det er gode at kysse på!! :-)

Dagens super glædelige nyhed! Aida har en betændelse på tungen! Og det kan kureres! Vi havde frygtet det der var meget værre!

jeg gi'r dem maden. Alt foregår i en velsigner ro. De spiser og går ud i haven, hvor de besørger - kommer ind igen - leger og spiser igen.

Et måltid er nu to dåser, af vores super hundemad! 1600 g. Hvilket svarer til hvad en voksen hund spiser på 3-4 dage. Og hvalpene får mad 4 gange i døgnet. Så der forsvinder en del mad - OG dog! Forsvinder gør det ik' helt! Det er fast arbejde at samle op efter dem! :-)

Hen på formiddagen kørte vi til stranden med hvalpe-banden! Vi tog kun Carmen med, og hun holdt god orden på tropperne! For hvalpene var det en stor og spændende verden.

...hilsen fra farmand....!