9. januar

Der kom en mail fra Aslan - som nu hedder - Gigo, - Mads og Mie

Hej Søs og Tonni.

 Der har været lidt problemer med mekanikken, så her får i mailen i fuld længde...:-)

 Her får I en lille opdatering på hvordan det går med Aslan.

 Vi har valgt at omdøbe Aslan til Gigo efter vores Peruvianske ven.

 Gigo er bare helt fantastisk!

Vi er meget overrasket over hvor hurtigt Gigo knyttede sig til os, det var faktisk med det samme! han er utrolig tillidsfuld og skøn!

 Turen hjem gik som omtalt rigtig godt. Gigo pev lidt da vi kørte fra jer, men stoppede inden vi nåede motorvejen. Da lagde han sig i Mies skød, og der blev han til vi var hjemme. Han sov stort set hele vejen. Vi stoppede et par gange, men den ene gang var det kun Mads der fik tisset. Anden gang var det dog os alle:-)

 Det var lidt overvældende at komme hjem til huset. Mange nye lyde m.m for Gigo og han snusede sig forsigtigt frem. Det gik lidt bedre da Mie satte sig på gulvet, så løb han til og fra hendes skød. Der gik dog ikke længe inden han var helt tryg!

 Den første nat gik også fint. Der var inden piven el. Lign. Mie sov på sofaen og Gigo sov forskellige steder ikke så langt fra hende. Ind i mellem skulle han dog lige over for at se om hun stadig var der og nusses lidt.

 I nat var der faktisk helt ro (Mie sov også i nat på sofaen). Kl. 4 kom Gigo over og satte snuden på hendes arm for at fortælle at nu var det tissetid. Efter en hurtig tur i haven ( det regnede), sov han igen indtil Mads stod op kl. 6.15.

 Gigo har tisset alle gange i haven pånær 3, hvor han i stedet har tisset på skobakken. Dygtig hund! Han er rigtig god til at give signal om, at nu er det tid vi skal ud.

 Gigo er rigtig glad for haven, hvor vi har tilbragt meget tid. Han hopper og springer og undersøger en masse. Udenfor haven har vi kun gået små ture i nærheden. I går mødte vi en hund for første gang. Den anden hunds menneske var rigtig sød og sagde, at hendes hund var rigtig god til hvalpe. Forsigtigt fik de to hunde snust og hilst på hinanden. Gigo var lidt forbeholden i starten, men blev hurtigt nysgerrig. Det gik fint!

Når vi ikke er i haven vil Gigo rigtig gerne sidde ved vores bagdør ud til haven ( sikkert dejlig køligt) og han elsker når vi åbner den lidt op, så sidder han ude på trappen og kigger. Han går dog ikke alene i haven endnu, men venter længselsfuldt på at vi går med:-)

 Vi har haft flere gæster. Glad tager Gigo imod dem uden at gø eller springe op. Han er så dejlig rolig ved besøg, ligger stille og falder oftest i søvn. Alle er så forelsket i Gigo, men hvor er han også dejlig!

 Time for time sker der noget med ham. Han bliver mere og mere modig og oplever hele tiden noget nydt. Han er bare så legesyg! Vi mærker ligeledes tydeligt, at han har en masse gode vaner med hjemmefra! I har gjort et godt og stort stykke arbejde, det skal I have TAK for! Det gør det nemmere for os hvalpeejere:-)

 Vi håber at I har vænnet jer lidt mere til at være få i Svejrup. Vi har hurtigt vænnet os til at være 3:-)

 Vi sender et par billeder med, I har nok allerede fået det ene:-)

 Mange hilsner fra Gigo, Mads og Mie