Sikke nogele dage vi har været igennem! :-) Havlpene er chippet, dyrlæge tjekket og mental tjekket!

ALT fundet SUPER! læs længere nede! Og se fordelingen på FORSIDEN

29. aug. Vi ville ha' været et tur til byen med hele banden, men fik "kolde fødder"! Hvalpene bliver ført vaccineret om et par dage. Og vi ønskede ikke at ta' nogen chance! Derfor blev der øvet - at gå i snor hjemme!

3. sep. En ny og spændende dag! Hvalpene har været i den store have flere gange, og haft besøg af en 4 år gammel eurasier - fra Nordsjælland.

Carmen har lært de små, at mor bestemmer. Hun lægger er godbid foran sig, og hvis en hvalp kommer for tæt på bliver der knurret og skældt ud!

Hvalpene har fundet deres endelige hjem!

1. sep. Hvalpene har nu fundet deres endelige hjem. Vi ved at det har være afventet med spænding! - Det har på den ene side været svært - men på den anden side være ganske nemt!

Både "Chipper" - dyrlæge og ikke mindst hende der tjekkede hvalpene mentalt - var alle begejstret over så mentalt stærke hvalpene er! De er rolige, lader sig nemt håndtere og er nysgerrige over for fremmede!

28. august. Så er der kun en uges tid til at hvalpene skal skilles! Og de skal ud i deres nye hjem. Tanken er for nogle vemodig - næsten skræmmende - for andre er det glædeligt og fyldt med nye og ukendt udfordringer!

Ingen tvivl om, at hvalpene elsker nye udfordringer. De er livlige og nysgerrige og kræver megen opmærksomhed - for de er alle vegne og vil være med i det hele. De er også meget tillidsfulde og nyder nærværd!

foto fra i går eftermiddags