Siam  - her under - er en "gammeldags" Siamesisk kat!  Siams mor er en ny siameser , de har et meget trekantet hovede og store ører. De gammeldags er mere rundhovedet og har mindre ører. Siams far er gammeldags. Katte som Siam går under betegnelsen Thai katte. . Siams mor har stambog, hendes far har ikke. Vi har en plan om at få killinger på hende.            

siameser gammeldags


Grålig - herunder - er kommet tilløbende hos Søs`kollega.  Tonni forbarmede sig over hende. En elskværdig og meget kælen talende  selvsikker kat, og god rottefanger!! Vi tror at hun er af racen Main Coon. Grålig er steriliseret.

se foto


katte

Halv norsk skovkat


NyMissen - foto her over - er halv "Norsk skovkat" og på alder med Vildma - godt to år! Han ser lidt brysk ud, men er en elskelig kat, der er frygtløs! Han er stereliseret.

Han er lige blevet klippet skaldet. Det er et sørgeligt syn, men var nødvendigt. Hans pels var blevet forfærdelig filtret. Han fik en bedøvelse hos vores nye dyrlæge i Hokkerup. Vi kunne derefter tage hjem og klippe og barbere ham. Så de næste dage bliver han nægtet at rende ud. Det er 15 grades kulde ude.

Vilma - foto herunder - er født af en vildkat i loen. Hun er den eneste der overlevede - og vi tog hende til os da hun var ganske lille! Hun er lidt sky, opholder sig mest inde og i nærheden af os! Hun er bedårende blid og elskelig.

hest

Vilma

Født i loen ved hestene/ døde i 2015

se foto

Sådan ser NyMis ud pt