uge 5  -  Udebørnehaven er taget i besidelse! -  med forsigtighed.....

9. aug

Morgen. Vi har som sædvanlig været tidligt oppe. Kl 5 - ! Hest, høns lukket ud. Gjorde rent hos havlpene - igen og igen! Der kommer en del ud - af ni hvalpe!

De store hunde fået deres lmoregn everpostjmad! Carmen har givet de små mælk. For tiden står Carmen oftest  op mens de spiser.

Derefter en tur til stranden og gå en tur. Hjemme igen - gav jeg hvalpene mad, og gedemælk. De har været ude i "ude-børnehaven". De har efterhånden vænnet sig til at være lidt ude.

9'kløver banden

10. aug Det går efterhånden ganske godt med at være ude! På grund af det våde vejr, bliver det kun i kortere tid a' gangen. De små er også ved at finde ud af at bruge kattelemmen - med nogen hjælp - fra mig!

Det har været rigtig godt vejr i dag! Så de små har været en hel del ude!

11. aug Vi har haft besøg af 3 "hvalpefamilier" Super hyggeligt. Og hvalpene nyder at blive beundret og nusset!

7. aug Verden er blevet stor! Hvalpene har i dag kunnet tage den integrerede ”ude vuggestue/ børnehave” i brug. Det har ventet længe. Men indtil i dag, har det været for vådt! Regnet!

Hvalpene var meget betænkelige ved at skulle ud. Det var et kosteligt syn og meget rørende. Det hjalp på hvalpenes mod, at Carmen gik med ud. Men så var hvalpene mere interesseret i at få mælk, end at gå på opdagelse.

Hvalpene spiser rigeligt og godt. Vi (Søs og jeg) deles med Carmen om at gi’ mad! Til morgen kl 6 var de meget sultne. Men i løbet af dagen, er det ikke meget de har spist – da vi serverede vores mad!

De tager vældig godt på. - Er i god stand – som en gæv landmand ville sige. Men det skal de nu nok få rendt af sig, når der bliver mere liv i ”ude-børnehaven”.

Vi har desværre måttet begrænse tante Aida’s samvær med hvalpene. Aida havde efterhånden taget så meget ejerskab, at hun knurrede af mor Carmen – og snappedde efter hende. Aida er dog fortsat meget opsat på at have samvær.

Morgentur ved stranden

Efter jeg havde taget alle hvalpene ind, fandt en enkelt hvalp selv ud af at smutte ud af kattelemmen. På sigt, er det en de skal benytte for at komme ud og ind :-)

12. aug Det var en aldeles regnfuld dag i går! Derfor er der nu lavet et overdække - så de små kan gå uden for og besørge! Renligheds træning! :-)

8. aug

Taget de første selfi

her til venstre :-)

Carmen gi'r stadig mælk, trods at de små har fået skarpe tænder. Det foregår nu stående. De små er blevet så store at det ikke er noget problem at nå.

Børnehaven er nu "armeret" mod rovfugle angreb!!

Og delvis overdækket - som værn mod regn!