17. december

Det er fantastisk dejligt at have besøg af alle de kommende hvalpefamilier. Men jeg sidder her en tidlig morgen - hvalpene har fået noget at spise, de er blevet nusset og kysset. - Så kommer tanken om, at de skal videre. Det er skræmmende. Vi elsker de dyr så meget. Jeg kan give mig til at tude, trods jeg glæder mig over, at vi har fundet kærlige hjem. Så skønt og befriende - at opleve de nye familier kan vise stor hengivenhed! Måtte alle i denne verden opleve dette at elske og blive elsket. - Så var der fred og frihed for alle.

Er man ved at blive gammel og sentemental? Eller bare sentemental/ eller måske bare gammel......??

7 dage til juleaften

19. december

Vi har fået pyntet op til jul. Bare 6 dage til juleaften. Juletræet er hentet hos et par gode venner i Klovborg. Det ligger nu på gårdspladsen – klar til brug. Vi får et stort rykind af familien nu op til jul. Det bliver noget af en oplevelse for alle.

I søndags solgte jeg et par store billeder til familien der ejer Højer Pølser. Familiefaderen insisterede på at en kasse pølser indgik i betalingen. Jeg kunne ikke nænne at sige, at Søs og jeg vegetarer, førend vi havde handlet færdigt. Under forhandlingerne jeg tænke også på, at pølserne kunne hundene spise. For den sags skyld kunne det tænktes, at gæsterne ville blive glade for der var kød i huset. ”Pølserne” viste sig at være en kasse med en masse af virksomhedes bedste kødvarer.

Hvalpene spise hver enkelt  mere end de voksne få at spise i døgnet. Men de vokser også hurtigt. De drøner rundt, slås og leger, inde og ude. De er så helt fantastiske.

20. julemåned - det var dagen.....

Dyrlægen var her i dag for at undersøge hver enkelt hvalp, og vacineret dem for første gang. Aller hvalpene er fundet sunde og raske.

Det er ikke kun at der gå meget mad ind den ene vej, der kommer så meget mere ud den anden vej. Men de er forbavsende gode til at gå på bakken eller uden for. Kun om natten har vi lukket for kattelemmen. Dvs at hvalpene kan gå ud og ind så meget de vil om dagen. Nogen gange finder vi et par stykker sovende ude, og bærer dem forsigtigt ind.

4 dage til juleaften. Helt ærligt, bilver det en helt specielt jul. Den vil i høj grad komme til at hamdle om hvalpene. Glæden ved en hval,p skulle alle have ret til. Glæden er, som at glæde sig til jul. Julen er dog en tradition som gentager sig. At modtage nogen sådanne væsener er overvældende. De er så hengivne og nysgerrige på livet. Vi taler tit om det liv de skal ud i og konfronteres med. Vi hverken kan eller skal beholde dem alle. Men tanken dukker op hele tiden. Det bliver svaært og mærkeligt at skulle give dem videre til et nyt og andet liv.Men at vide det er familier der glæder sig uendeligt, er en stor trøst!

21. december

Dagen i går, var dagen hvor hvalpene endeligt skulle erklæres raske og i fin form. Efter forventning blev alle undersøgt og fundet i tip/top form.  Efterhånden  har vi en god fornemmelse af den enkelte hvalp. De er alle meget "hele" i psyken. Den måske mest stille og forsigtige, er den først fødte og en lille pige - hende beholder vi selv. Det har været ganske nemt at fordele hvalpene. Alle familier er for os, super gode. Forstår ansvaret at få en lille ny i familien. Alle glæder sig naturligvis uendeligt meget. Og for os er det fantastisk at skulle være julemænd. Vi skal give disse vidunderlige  dyrebare væsener videre. 3 dage før jul,  - at kunne fortælle, at I har en hund! Skøøøønt! -

Søs spørger hvad jeg ønsker mig til jul. Jeg har ingen ønsker. Glædes ved hver eneste dag. Har verdens bedste kone, som jeg elsker over alt på jorden. Bor vidunderligt. Alle vores dyr er smukke og fredelige. Det er som at bo i paradis - kan man ønske sig mere?! - Ønsker alle en god, kærlig og glædelig jul!

22- december

Se lige billederne af hvalpenes far - Okito, som julemand.

24. december

Jul - er et så kort ord, men siger så meget.

Vi har i løbet af i går fået huset fyldt med to-ben, der tager sig af fire-ben. Galde smil, og store forventniger -

De små er begyndt at grave i haven. De havde fantastisk travt i går med at underholde - inde og ude.

Juletræet er båret ind og er pyntet. Julemaden er forberedt. Det sneede det meste af dagen i går. Naboen gravede os fri - så gæsterne kunne komme frem. men det gik dog over i tø i løbet af aftenen.