Den 21. januar - Et lækkert kødben 

Nu til morgen er hvalpene allene ude i den store have! Det er knapt blevet lyst, og det er en grads frost. Men der ingen tvivl om at de nyder det!

De voksne hunde ligger i vores bil. I flere år har de haft bilen som deres hule. Specielt Akema og Aiko vil ud i bilen fra morgenstunden, og Akema ligger flere timer om dagen i den - Bilen!

Ofte nægter Akema at forlade sin "hule" når vi skal ud og gå eller løbe. Mens hun var gravid, og havde små hvalpe, fik hun lov til selv at bestemme.  Det har i nogen grad smittet af på Aiko og nogen gange også Aida. Så må der "overtalelse" og "tvang" til! Men hvis vi køre til et andet sted, vil alle tre  meget gerne med på en løbetur!

I eftermiddag var vi i skoven. De "gamle" hunde jogger afsted, mens de små gi'r sig god tid, fordi der så meget nyt der skal udforskes.

I går ændrede vi hvalpenes spisetider således, at de nu får 3 måltide i døgnet. Kl 6 og kl 14 og i aften før sengetid. De spiser helt klart med ved hvert måltid - og det er naturligvis også meningen!