1. pige født kl 9.15 - dreng kl 9.58. Kl 13 to piger og fire drenge!

Klik på stort billede her over for at se flere billeder

Førete fødte

en pige

Det er Akemas tredje graviditet. Dermed er både Akema og vi rimelig rutineret. Første kuld blev født over tre dag! Ialt 9 hvalpe. Efterfølgende kunne vi sige til hinanden: Gud'ske'lov gik det godt, uden vi behøvede kejsersnit!

Det andet kuld blev født på rimeligt få timer. Alt gik super godt!

Nederst - Faro der er far til det kommende kuld

C-Hvalpene fødes

Den 30. oktober blev Akema røngentfotograferet! Der viste sig 4 hvalpe.... insisterede dyrlægen på. Jeg kunne ikke skeldne noget som helst. Skuffende? Vi havde på baggrund af, at Akema fødte henholdsvis 9 og 8 hvalpe de første gange, bestemt håbet på at hun ville få færre end 8 eller 9. MEN 4 er næsten for få.

MEN det bliver skønt, at kunne følge og skeldne den enkelte hvalp. Og det bliver helt sikkert nemmere for Akema!

Lige spændende bliver det, når hun skal føde om små 2 uger. Vi glæder os allerede enormt!

Den 5. november. Akema vokser. Vi syntes at hun er større end nogen sinde! Skulle vi gætte på hvor mange hvalpe hun bærer.... var det nok 7-8- 9 stykker. Stor er hun! Men hundedoktoren fastholdt fire hvalpe :-I

Inden længe, skal Akema's hvalpkassen frem. Der er klart i dobbelt sengen - hvor hun har født de to forgående gange....

Den 7. november. Vi bare venter....... Denne søde ventetid. Det er som da man var barn, - og man bare ventede på at julegaverne skulle pakkes ud.

Den 9. november. Vi har haft en rolig nat! Akema vil sjældent med ud og gå tur. Sådan har det været længe. Hun vil helst ligge i bilen. Men sådan har det altid været. Specielt Akema, ligge meget gerne i bilen, i længere tid af gangen. Der er livet nok mere overskueligt, og man bliver ikke glemt, HVIS der skal køres en tur - Men sådan har det altid været. Det er som om hun bruger den som en erstatning for en tryg hule.

Da Akema havde født B-kuldet, søgte hun ned i en hule som hun og Aiko har lavet under et legehus i haven. Faktisk var jeg bange for hun ville "bortføre" hvalpene derud. Derfor spærrede jeg indgangen til hulen, så længe de små - var små!

Den 10. november. Akema, Aiko og Aida har lige fået deres sædvanlige aftensmad. Akema står altid først, og det gjorde hun også her til aften. MEN, hun spiste ikke op! Faktisk spiste hun ikke ret meget! OG, det kunne være det første tegn , at hun snart skal føde. Dobbeltsengen er gjort klar med ekstra 0g gammel dyne samt håndklæder! En lygte er stillet frem, så den lige er til at gribe, hvis hun vil ud, og vi bliver nød til at søge hende.

Kameraet er klart! Så vi forhåbentlig kan tage nogle gode billeder ved føslen. Hold da op hvor vi glæde os!

D. 11.11. Kl er 6 morgen. Der er ikke sket noget. Ud over en urolig nat, hvor Akema har søgt mig for at blive nusset, og hun har været ude 3-4 gange - venter vi stadig!

Kl 7: Akema søger forvirret rundt. Når hun er ude, er det som om hun søger et sted at gemme sig. Inde gå hun fra rum til rum. Lægger sig lidt, og så videre igen.

Kl 8.30 Akema går hvileløst rundt. Hun haft mindst een ve.

Kl 9.15 var den første hvalp født. En pige 282 gram! Og derefter gik det slag i slag. Fire drenge på stribe og kl 13 endnu en pige. Alle fine og har mod på livet. De var alle hurtigt til patterne, og sutter livligt!

Vi er lykkelige og trætte!

Den 12. november. En rolig nat , hvor jeg har sovet ved siden af hvalpekassen. Akema har nusset og sørget fint for de seks små. De har ligget på række, med hver deres gode mælkesut og smasket. Med seks hvalpe, er der ikke stor kamp om patterne som sidst hvor der var otte hvalpe.

For at blive skrevet op til en hvalp: Ring  - 60686229 eller 22726890/ eller skriv en mail - tonni@tmart.dk

 

Klik på stort billede her over for at se flere billeder

fire drenge

og to piger

Hvalpekassen gøres klar (foto øverst)

Akema er en super mor. Meget omsogsfuld, og lader os være meget nær på hende. Endog har der aldrig været nogen problemer med at vi fik besøg - bare det foregik med respekt....

Foto næstøverst er akema og onkel Aiko!

 Moster Aida 2 år og meget legesyg