En lang dag med en masse oplevelser...

Den 31. december ( masser af billeder fra dagen.....her over!)

Årets sidste dag. Et år med den højeste gennemsnits temperatur. En sommer med masse af SOL. Vi fik rejst et nyt drivhus, som erstatning for det der blæste omkuld sidste november. Vi fik lagt nyt stråtag over den ene lade. Det blev en lun november, uden frost og sne. Den 12. november fødte Akema seks havlpe! 4 drenge og to piger. Alt forløb uden dramatik. Lidt over kl 9 blev den første født, og kl 13 var den sidste født. Trods dyrlægen havde talt 4 hvalpe på et røngtenbillede tre uger tidligere, fødte Akema alligevel 6 hvalpe.

Nu er de små 7 uger. De er fantastisk nuttede, søde og meget nemme. De fleste har to strittende øre. Hvilket er meget tidligt! De spiser godt. DE kommer når de skal ind. De er nysgerrige, og tumler meget rundt! OG så er de smukke.

Vi har haft mange besøgende den sidste måned. Specielt i julen. Og i dag kom 30 naboer for at ønske "Godt Nytår"! De små tager besøgene med knusende ro! Lader sig gerne nusse og beundres!

NYTÅRS NAT! - GIK GANSKE GODT.

Aida var den af hundene der havde det værst! Aiko tog fyrværkeriet uden at reagere. Akema var en smule bekymret. De små tog det stort set uden at reagere.

Det værste var, at den nabo som bor her tættes på vores gård, fyrrede raketter af ind over vores heste og stråtækkede hus. Men kun til jeg meget bestemt fik sagt til ham, at det var ulovligt og aldeles dumt! Selv om naboen har to nervøse hunde og nogle høns i haven, havde han ikke tænkt på at det kunne være et problem! - Meget svært at forstå!?

Mærkeligt nok, - selv om vi bor på landet med masser af dyr - mink, grise, mange hunde og katte samt en del heste - fyres der MEGET - fyrværkeri af! For mig helt uforståeligt! Ved 1'tiden var der ro - og vi alle gik til ro! Klokken seks blev der serveret morgenmad!

Hvalpene har været meget ude i løbet af dagen. På et tidspunkt fik de hver et lille "kødben". Akema holdt styr på tropperne. Hun snuppede nogle gange et ben fra en af hvalpene.....