Ud i den stor verden - en dag med mange oplevelser

Den 30. december 2014 - vi skal snart skrive 2015

Vejret har skiftet fra frost til et par pluds grader. Hvalpene har været  meget ude i den store have. Allerede fra morgenlod vi dem suse rundt, og de nyder det. Allere nu er de meget nemme at få fat i når det er tid for at de skal ind. I det hele taget er de fantastisk tillidsfulde og nemme!

Om eftermiddagen tog vi til Gråsten skov. Igen var de på biltur. Det tager de med ophøjet ro! Havlpene var for første i sele og snor. De var lidt betuttet ved det meget nye, men tog det i stiv arm!

Da vi kom hjem igen, lod vi hvalpene lege i haven. De er formodentlig trætte her til aften!?

Hvalpene spiser MEGET! De får mad fire gange om dagen, med ca 6 timers mellemrum. På et døgn spiser de allerede næsten det dobbelte af havd en voksen spiser. I går fik de leverpostej madder som et af måltiderne. Det elskede de!

Ude er de sjove nysgerrige og søde. Mest løber de rundt to og to sammen, men kan også løbe rundt alene. Når de efter en time skal ind, er de oftest nemme at få fat i. De er meget fortrolige og kærlige.

Om morgenen når jeg kommer ud til dem, er der kun meget få "uheld". De kommer susende imod mig og skal alle nusses. - Jeg åbner ud, for at de kan besørge ude, mens jeg hurtigt gør deres morgenmad klar. Den kaster de sig over, og spiser tilsammen 1,5 kg mad! Hvor er de alle lækre, smukke og søde

UdogSe